PSE beschermt het milieu

De krachten van technologie en vooruitgang hebben onze levens over de jaren beter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Deze verbeteringen zijn echter niet zonder gevolgen – onzorgvuldig gebruik van technologie kan immers schadelijk zijn voor het milieu. Power Storage Europe begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om de aarde en het milieu voor toekomstige generaties te beschermen. We hebben immers maar één planeet.

PSE heeft haar accuproducten en diensten op een duurzame manier ontwikkeld om schade aan het milieu te voorkomen. Wij streven er als bedrijf naar om accuproducten van de hoogste kwaliteit te leveren, maar doen daarbij alles binnen ons vermogen om onze impact op de natuur te minimaliseren.

Onze verantwoordelijkheid

Maatschappelijke verantwoord ondernemen wordt nog te vaak beschouwd als iets vrijblijvends – een waarde die genegeerd kan worden wanneer dat goed uitkomt. Power Storage Europe deelt deze visie niet. Wij begrijpen dat het geven van het juiste voorbeeld de enige manier is om echt een verschil te maken. Daarom nemen wij onze verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu zeer serieus.

Accu recycling

PSE levert accu’s, accu accessoires en ondersteunende diensten van hoge kwaliteit, maar is daarnaast ook toegewijd aan het behoud van onze planeet. Wij houden onze producenten en leveranciers scherp in de gaten om ervoor te zorgen dat onze toegevoegde waarde niet leidt tot milieuschade en zien accu recycling als een fundamenteel onderdeel in de levenscyclus van onze producten.

Duurzame accu’s voor betere recycling

De accu’s van PSE zijn ontworpen om te voldoen aan de basisprincipes van duurzame technologische ontwikkeling. Onze accu’s hoeven dankzij hun superieure levensduur minder vaak vervangen te worden, wat leidt tot minder afvalstromen en vervuiling. Innovatieve productieprocessen dragen hierin bij aan onze duurzame visie, door ervoor te zorgen dat er minder grondstoffen betrokken zijn bij de productie van individuele accu’s.

Accu recycling

Tot slot is minstens 98% van alle componenten in iedere PSE accu geschikt voor recycling. Dit zorgt ervoor dat belangrijke grondstoffen opnieuw gebruikt kunnen worden voor de productie van accuproducten, terwijl het milieu beschermd wordt tegen vervuiling en andere mogelijke gevaren. PSE doet er alles aan om oude accu's in te zamelen t.b.v. recycling. Wij regelen voor u een accubak op locatie, en de afvoer als de accubak vol is. 

* De opgegeven naam is ongeldig

* Voer uw bedrijfsnaam in

* Voer uw telefoonnummer in