Accu groothandel PSE 

Het productgamma van Power Storage Europe is al ruim 35 jaar afgestemd op de markt voor gesloten loodaccu systemen. Wij zijn niet actief in de automotive en tractie branche, dus geen auto accu’s en aanverwante zaken.

PSE team

De mensen achter PSE zijn de motor van het succes, nu en in de toekomst. Ze zijn gemotiveerd en goed geïnformeerd over de meest recente technologische ontwikkelingen. Met de continue kwaliteitscontrole van alle accu's, zorgen we ervoor dat de producten die u ontvangt van uitstekende kwaliteit zijn. Met strenge inkomende en uitgaande goederen inspectie, worden fouten geminimaliseerd en verlopen logistieke processen soepel. Met al deze nadruk op kwaliteit zal het waarschijnlijk geen verrassing voor u zijn dat PSE een ISO 9001:2008 gecertificeerd bedrijf is.

Accu Haarlem – Power Storage Europe

Het hoofdkantoor van PSE, die de afdeling, het verkoopkantoor, administratie en het centrale distributiecentrum omvat bevinden zich allemaal in hetzelfde gebouw in Haarlem, Nederland. De korte interne lijnen en de strategische ligging in Europa hebben bewezen dat zij heilzaam zijn voor zowel zakelijke partners als eindgebruikers.

pbq distributie partners

In samenwerking met pbq batteries werkt PSE nauw samen met een netwerk van distributie partners uit de hele wereld. PSE is een betrouwbare kennispartner van accu oplossingen voor OEM gebruikers en klanten met uiteenlopende doeleinden. De pbq distributie partners zijn allemaal geselecteerd op hun expertise op het gebied van energieoplossingen. Door het uitgebreide partner netwerk zijn de PSE producten wereldwijd verkrijgbaar.

PSE contact

Wilt u meer weten over onze accu's en diensten, of wilt u een bestelling plaatsen? Contact opnemen met het PSE-team is de gemakkelijkste manier om uw energie-opslag vragen op te lossen.

* De opgegeven naam is ongeldig

* Voer uw bedrijfsnaam in

* Voer uw telefoonnummer in