APC RBC accupacks

APC RBC accupacks

APC RBC packs vervangen

UPS systemen met een APC RBC (Replacement Battery Cartridge) die vervangen moetwen worden zijn niet altijd even eenvoudig. Er zijn veel verschillende vervangende oplossingen beschikbaar voor de APC RBC in uw UPS systeem. Om er zeker van te zijn dat de u de juiste accu’s voor uw APC RBC pack besteld, helpt PSE u met de juiste keuze.

APC RBC accu’s bij PSE

Bij de vervanging van de RBC in een APC UPS moet u zeker weten dat de gebruikte accu’s aan de voorwaarden van de toepassing voldoen. De betrouwbaarheid van uw UPS is immers afhankelijk van de betrouwbaarheid van uw accu’s. De geplaatste APC RBC accu’s moeten dus altijd perfect op uw type noodstroomvoorziening afgestemd worden.

Voor iedere APC RBC de juiste accu's

De vervangende APC RBC oplossingen van Power Storage Europe bieden maximale betrouwbaarheid. Onze APC RBC accupacks worden aan de hand van het typenummer van uw bestaande accu op maat voor u gemaakt, waardoor ze altijd aan de gevraagde specificaties voldoen. Hierdoor hoeft u zich nooit zorgen te maken over de werking van uw UPS. De aanpak van PSE heeft daarnaast nog een belangrijk voordeel: u hoeft alleen het typenummer van de APC RBC die u nodig heeft aan ons door te geven. Lange zoektochten in onduidelijke lijsten behoren hierdoor tot het verleden.

Ieder APC RBC pack met juiste accu set is bij PSE leverbaar.