Accu scootmobiel

VRLA accu’s voor gebruik in scootmobielen worden al jarenlang door Power Storage Europe aan de mobiliteitsbranche geleverd. Belangrijk is de betrouwbaarheid en de langdurige levering van energie voor uw scootmobiel. PSE levert speciale deep cycle AGM accu’s voor scootmobielen van een kwaliteit, die u veel gebruiksgemak, veiligheid, comfort en plezier gedurende lange tijd oplevert. Deze AGM accu's zijn uitstekend bestand tegen diepe ontladingen en kunnen vele malen opnieuw geladen worden.

Betrouwbare AGM accu’s voor scootmobielen

Accu's voor scootmobielen moeten betrouwbaar zijn. Een gebruiker van een scootmobiel is erg afhankelijk van de goede werking van een accu. Zonder een goede accu kan een scootmobiel tijdens een rit stil komen te staan, wat ernstige gevolgen kan veroorzaken. PSE hecht veel waarde aan de kwaliteit van onze accu's, we voeren een strenge inkomende en uitkomende kwaliteitscontrole. Daarom kunt u erop vertrouwen dat we de kwaliteit van onze accu’s serieus waarborgen.

Kies de juiste accu voor uw scootmobiel

De volgende accu series zijn speciaal geschikt voor scootmobielen:

Medisch gecertificeerde acculaders voor scootmobielen

PSE biedt speciale Inelco 24V acculaders voor scootmobielen. Deze acculaders zijn medisch gecertificeerd en veilig te gebruiken voor het opladen van uw scootmobiel. Tevens zijn ze geruisloos, dankzij een professionele ventilator die de lader koelt.

Meer weten over
accu's voor scootmobielen?

* De opgegeven naam is ongeldig

* Voer uw bedrijfsnaam in

* Voer uw telefoonnummer in