Accu rolstoel

Blijf actief met uw rolstoel door gebruik van een kwalitatief hoogstaande accu, kies voor Power Storage Europe. Wij bieden vervangende rolstoel accu's voor alle merken en fabrikanten. Onze kwaliteitslijn van AGM accu’s voor rolstoel gebruik zijn krachtig, lekvrij, onderhoudsvrij en kunnen in iedere positie worden geïnstalleerd. Uit ons voorraadmagazijn kunnen we alle maten rolstoel batterijen en aanverwante accu accessoires binnen 24 uur leveren.

Rolstoel accu groothandel PSE

PSE is een retailer en groothandel van alle soorten accu’s voor elektrische rolstoelen. Sinds 1977 is Power Storage Europe gespecialiseerd in het bieden van AGM, Gel en Lithium accu’s. Speciaal voor rolstoelen adviseren wij om gebruik te maken voor Deep Cycle AGM accu’s.

Welke rolstoel accu heb ik nodig?

Vind de rolstoel accu die u nodig heeft met onze speciale Deep Cycle accu's. PSE levert twee soorten Deep Cycle accu’s voor rolstoel gebruik: AGM accu’s en Gel accu’s. Als u op zoek bent naar de juiste rolstoel accu, neem dan contact op met ons PSE team via e-mail of telefoon. Naast een breed scala aan rolstoel accu’s leveren wij ook acculaders, omvormers en gerelateerde accu accessoires om één totaal pakket te kunnen bieden.

* De opgegeven naam is ongeldig

* Voer uw bedrijfsnaam in

* Voer uw telefoonnummer in